Download Zombie Tsunami (MOD Unlimited Money)

Download Zombie Tsunami (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.4 and up
Version4.5.123
File Size69.5Mb
File TypeAPK
PublisherMobigame S.A.R.L.
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Zombie Tsunami (MOD, Para të Pafundme) - lojë marramendëse në të cilën jeni duke pritur për shumë aventura. Ju duhet të luani një burrë të vogël jeshil që dëshiron të infektojë dhe t'i kthejë të gjithë në të njëjtën qenie si ai. Do të nxitoni përpara duke shkatërruar gjithçka në rrugën e saj dhe duke kafshuar njerëzit. Ata do të vrapojnë pas jush dhe do të ndihmojnë në mbledhjen e monedhave dhe shpërblimeve. Gjithashtu në Zombie Tsunami mod apk mund të blini përmirësime për paratë që keni blerë, ato do t'ju rrisin të ardhurat ose do t'ju ndihmojnë për t'i mbledhur ato. Ju jeni duke pritur për menaxhimin më të thjeshtë dhe grafika shumëngjyrëshe.

Screenshots

Download Zombie Tsunami (MOD Unlimited Money)Download Zombie Tsunami (MOD Unlimited Money)Download Zombie Tsunami (MOD Unlimited Money)Download Zombie Tsunami (MOD Unlimited Money)Download Zombie Tsunami (MOD Unlimited Money)

Zombie Tsunami Video

Download Zombie Tsunami (MOD Unlimited Money) APK for Android

Zombët po revoltohen!
Sulmoni qytetin me një turmë zombish, ndryshoni këmbësorët në zombie dhe krijoni turmën më të madhe.
Hani miqtë tuaj dhe sfidoni ata në një garë të çmendur duke shkatërruar gjithçka në rrugën tuaj.
Tsunami i zombive ka tejkaluar me krenari 200 milionë lojtarë në mbarë botën.

Maybe You Like