Download Zombie Squad (MOD Unlimited Money)

Download Zombie Squad (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version1.26.2
File Size65.0Mb
File TypeAPK
PublisherPlay365
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Skuadra Zombie (MOD, para të pakufizuara) - qyteti juaj është plotësisht bosh, ju duket se nuk ka shpresë, dhe më pas dëgjoni me radio se ka të mbijetuar pranë bregut të detit dhe nuk jeni vetëm. Shkoni atje të plotë dhe të padëmtuar dhe gjeni të mbijetuarit, loja ka grafikë të mahnitshme dhe efekte speciale shumë të bukura. Uluni në makinën tuaj të blinduar dhe nxitoni në bregdet. Në rrugën tuaj do të ketë shumë armiq që duan t'ju ndalojnë dhe të ulen, të kapin në makinën tuaj të blinduar shumë armë, të arrini në pikën e gjallë dhe të shikoni statusin e karburantit në makinën tuaj.

Screenshots

Download Zombie Squad (MOD Unlimited Money)Download Zombie Squad (MOD Unlimited Money)Download Zombie Squad (MOD Unlimited Money)Download Zombie Squad (MOD Unlimited Money)Download Zombie Squad (MOD Unlimited Money)

Zombie Squad Video

Download Zombie Squad (MOD Unlimited Money) APK for Android

Drejtoni rrugën tuaj përmes një apokalipsi mumje.
Gjuani armët tuaja dhe vrisni të gjithë zombitë në rrugën tuaj.
Shmangni makinat dhe pengesat e tjera dhe arrini sa më larg që mundeni.
Skuadra Zombie ju lejon të zgjidhni makinën tuaj dhe ta përmirësoni atë.
Personalizoni makinën tuaj duke ndryshuar armën ose armaturën e saj.
Gjithashtu, ju mund të blini modele të reja makinash në dyqan.
Vritni të gjithë zombitë në rrugën tuaj, mblidhni sa më shumë monedha që të mundeni dhe përmirësoni udhëtimin tuaj në këtë lojë të mahnitshme për android!.

Maybe You Like