Download Zombie Offroad Safari (MOD Money/Unlocked)

Download Zombie Offroad Safari (MOD Money/Unlocked)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 2.3 and up
Version1.2.0
File Size64.3Mb
File TypeAPK + DATA (OBB)
PublisherDogByte Games
PriceFree
MOD FeaturesMoney/Unlocked

Descriptions

Zombie Offroad Safari (MOD, Money / Unlocked) - shkoni në jashtë rrugës e cila është plot me zombie, zgjidhni një makinë të fuqishme ose një kamion përbindësh me një top dhe mbroni kundër tyre sa më shpejt që të mundeni. Shumë vendndodhje dhe rajone që ju duhet të eksploroni, të kryeni misione dhe të përmirësoni makinën tuaj.

Screenshots

Download Zombie Offroad Safari (MOD Money/Unlocked)Download Zombie Offroad Safari (MOD Money/Unlocked)Download Zombie Offroad Safari (MOD Money/Unlocked)Download Zombie Offroad Safari (MOD Money/Unlocked)Download Zombie Offroad Safari (MOD Money/Unlocked)

Zombie Offroad Safari Video

Download Zombie Offroad Safari (MOD Money/Unlocked) APK for Android

Lëreni zonën urbane pas dhe eksploroni një botë të rrezikshme të hapur të mbushur me zombie, sfida dhe plaçkë!
Merrni timonin e fuoristradave 4x4, kamionëve përbindësh, gazit me gjashtë rrota dhe ngjituni në malet më të larta ku askush nuk ka shkuar më parë!
Armët vdekjeprurëse ju presin në këtë lojë post-apokaliptike të hapur jashtë rrugës me sandbox.
Bëni çfarë të doni: eksploroni peizazhe masive, plotësoni sfidat, thyeni zombitë, gjeni vendndodhje sekrete, zhbllokoni dhe përmirësoni makinat dhe armët, varet nga ju!.

Maybe You Like