Download ZOMBIE HUNTER (MOD Unlimited Money)

Download ZOMBIE HUNTER (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.1 and up
Version1.55.0
File Size146.6Mb
File TypeAPK
PublisherVNG GAME STUDIOS
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

ZOMBIE HUNTER (MOD, Para të Pafundme) - revole klasike e personit të tretë, krijuesit e të cilit lëshuan një numër lojërash për këtë temë. Dhe kështu, sipas idesë së autorëve, ju do të luani rolin e një prej të mbijetuarve të paktë të epokës së zombive - apokalipsit. Në përgjithësi, natyrisht, ideja e lojës, si dhe komploti, nuk është aspak e re, megjithatë, ZOMBIE HUNTER mod apk meriton vëmendje për shkak të dinamikës së lojës, grafikës me cilësi të konsolës, një arsenali të pasur armësh , kontrolle të sofistikuara dhe aftësi të gjera të lojës. Më vete, vlen të përmendet mundësia e lojës jashtë linje, e cila do të rrisë ndjeshëm kërkesën për projektin.

Screenshots

Download ZOMBIE HUNTER (MOD Unlimited Money)Download ZOMBIE HUNTER (MOD Unlimited Money)Download ZOMBIE HUNTER (MOD Unlimited Money)Download ZOMBIE HUNTER (MOD Unlimited Money)Download ZOMBIE HUNTER (MOD Unlimited Money)

ZOMBIE HUNTER Video

Download ZOMBIE HUNTER (MOD Unlimited Money) APK for Android

Nuk ka asgjë më emocionuese se të shtënat në lojëra të bukura mumje.
Dhe nëse jeni duke kërkuar për lojëra me qitje për të luajtur në çdo kohë dhe kudo, pa internet, pa paguar për të fituar, pse të mos provoni ZOMBIE HUNTER - Lojërat Offline?
Nga krijuesi i lojërave të famshme të gjuajtjes jashtë linje si p.
sh.★Dead Target , Snajper Zombie, Dead Warfare, ose Zombies Mad★.

Maybe You Like