Download Zombie Gunship Survival (MOD No Overheating)

Download Zombie Gunship Survival (MOD No Overheating)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.4 and up
Version1.6.74
File Size602.3Mb
File TypeAPK + DATA (OBB)
PublisherFlaregames
PriceFree
MOD FeaturesNo Overheating

Descriptions

Zombie Gunship Survival (MOD, Pa Mbinxehje) - veprim me shumë lojtarë në të cilin duhet të luftoni dhe të luftoni zombitë, në dispozicionin tuaj do të keni një arsenal të madh armësh, për shembull: raketa lundrimi dhe kalibra të ndryshëm mitralozë, zhvilluesit në mënyrë maksimale realiste zbatoi gjuajtjen e një droni.

Screenshots

Download Zombie Gunship Survival (MOD No Overheating)Download Zombie Gunship Survival (MOD No Overheating)Download Zombie Gunship Survival (MOD No Overheating)Download Zombie Gunship Survival (MOD No Overheating)Download Zombie Gunship Survival (MOD No Overheating)

Zombie Gunship Survival Video

Download Zombie Gunship Survival (MOD No Overheating) APK for Android

Ky është një revole aksioni, një lojë zombie!
Mbijetoni apokalipsin dhe luani këtë lojë të mbijetesës së zombive.
Lëshoni zjarrin e ferrit te të vdekurit nga sedilja e anijes suaj të armëve në AC 130.
Në një botë ku shumica e popullsisë u shndërrua në zombie, disa të mbijetuar luftojnë sulmet e zombive nga një bazë operacionesh ushtarake.
Bëhuni një koleksionist legjendar armësh!
mbrojtjet në bazën tuaj si streha e fundit për mbijetesë.
Ndihmoni trupat tuaja tokësore të përmbushin objektivat e tyre nga armatimi juaj ac 130.
Mbijetesa zg e skuadrës suaj kundër zombive në këmbë qëndron mbi supet tuaja.

Maybe You Like