Zombie Derby 2 MOD

Download Zombie Derby 2 (MOD Unlimited Coins)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version1.0.3
File Size71.6Mb
File TypeAPK
PublisherHeroCraft Ltd
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Coins

Descriptions

Zombie Derby 2 (MOD, Monedha të Pafundme) - ndjehuni si një i mbijetuar në një botë post apokaliptike. Hipni në SUV tuaj të madh dhe shtyni të vdekurit që ecin në rrugë dhe qytete. Ju nuk keni asgjë për të nuk mbetet më se si të gjeni makinën që më shumë, dhe të krijoni prej saj një tank të madh dhe të paprekshëm për t'u kapur pas tij armë të ndryshme dhe për t'u bërë një stuhi rrugësh. Pavarësisht peshës së saj të ulët, loja mori një pamje shumë të bukur me grafikë realiste, si dhe menaxhim të mirë dhe një gamë të gjerë transporti dhe armësh që mund t'i blini dhe t'i bashkëngjitni makinës së tij të blinduar.

Download Zombie Derby 2 (MOD Unlimited Coins) APK for Android

Maybe You Like