Download Zombie Catchers (MOD Unlimited Money)

Download Zombie Catchers (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.4 and up
Version1.31.2
File Size80.1Mb
File TypeAPK
PublisherDeca Games
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Zombie Catchers (MOD, Para të Pafundme) - një lojë e shkëlqyer që do t'ju çojë larg në të ardhmen, në të cilën mbetjet e njerëzve nuk kanë më frikë nga zombitë, dhe gjithçka ndodh anasjelltas. Ju luani një gjahtar të shkëlqyer zombie dhe keni biznesin tuaj unik, të cilin klientët tuaj as nuk e marrin me mend. Kapni zombitë dhe bëni prej tyre pije dhe ëmbëlsira të ndryshme të shijshme, të cilat njerëzit i pëlqejnë aq shumë. Dhe një numër i madh i detyrave dhe llojeve të zombive nuk do t'ju lejojnë të mërziteni. Gjëja më e rëndësishme në Zombie Catchers mod apk është që ju duhet të kapni një mumje pa i shkaktuar atij dëm të veçantë. Për ta bërë këtë, blini një shumëllojshmëri kurthe dhe qetësuesish, të cilat do të ndalojnë zombies.

Screenshots

Download Zombie Catchers (MOD Unlimited Money)Download Zombie Catchers (MOD Unlimited Money)Download Zombie Catchers (MOD Unlimited Money)Download Zombie Catchers (MOD Unlimited Money)Download Zombie Catchers (MOD Unlimited Money)

Zombie Catchers Video

Download Zombie Catchers (MOD Unlimited Money) APK for Android

nuk ka qenë kurrë kaq shumë argëtuese!
Zombie Catchers është një lojë aventurë e rastësishme aksioni në një botë futuriste të mbushur me a.
invasion!Planeti Tokë është i infektuar me të pavdekur.
Por ne jemi me fat!
AJ dhe Bud, dy biznesmenë ndërgalaktikë, kanë vendosur të ndërtojnë një perandori biznesi!
Ata planifikojnë të gjuajnë të gjithë zombitë dhe ta bëjnë Tokën të sigurt edhe një herë - duke bërë gjithashtu një fitim të bukur duke shitur lëngun Zombie.

Maybe You Like