Zombie Age 2 MOD

Download Zombie Age 2 (MOD Unlimited Money/Ammo)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.0 and up
Version1.2.4
File Size28.4Mb
File TypeAPK
PublisherDIVMOB CO., LTD
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money/Ammo

Descriptions

Zombie Age 2 (MOD, Para të Pafund / Municione) - pjesa e dytë e famshme dhe e shumëpritur e një prej gjuajtësve më të përgjakshëm. Në të cilën do të shkoni për të shfarosur turmat e zombive dhe armiqve të tjerë. Në rrugën tuaj do të jetë një numër i madh i zombies, përmirësoni heroin tuaj dhe blini armë të reja. Ndërsa përparoni në lojë, do të jeni në gjendje të hapni kostume të blinduara që do t'ju mbrojnë nga bosët e fuqishëm. Loja do t'ju pushtojë një numër të madh nivelesh dhe vendndodhjesh, detyra të përditshme dhe sigurisht, lojë dinamike.

Download Zombie Age 2 (MOD Unlimited Money/Ammo) APK for Android

Maybe You Like