Download ZEPETO (MOD Full)

Download ZEPETO (MOD Full)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 6.0 and up
Version3.19.200
File Size246.8Mb
File TypeAPK
PublisherNaver Z Corporation
PriceFree
MOD FeaturesFull

Descriptions

ZEPETO - është një aplikacion argëtues që ju lejon të bëni një fotografi të çdo personi me kamerën e celularit dhe më pas të përdorni mjetet e integruara për të krijuar një avatar të çdo shije. Për më tepër, programi ju lejon të krijoni përshëndetje të ndryshme të animuara dhe madje edhe klipe të vogla të animuara. Duhet të përmendim gjithashtu se ZEPETO nuk është thjesht një projekt argëtues, është një rrjet i tërë social ku mund të takoheni virtualisht me njëri-tjetrin, të komunikoni dhe shkëmbeni informacion.

Screenshots

Download ZEPETO (MOD Full)Download ZEPETO (MOD Full)Download ZEPETO (MOD Full)Download ZEPETO (MOD Full)Download ZEPETO (MOD Full)

ZEPETO Video

Download ZEPETO (MOD Full) APK for Android

Një vend ku asgjë nuk është e pamundur Një tjetër unë në një botë tjetër.
ZEPETO.Një platformë globale me 300 milionë njerëz në mbarë botën.

Maybe You Like