ZENONIA 5 MOD

Download ZENONIA 5 (MOD Free Shopping)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 2.2 and up
Version1.2.6
File Size45.8Mb
File TypeAPK
PublisherGAMEVIL Inc.
PriceFree
MOD FeaturesFree Shopping

Descriptions

ZENONIA 5 (MOD, Pazar Falas) - një lojë e shkëlqyer RPG që kombinon disa zhanre në të njëjtën kohë. Merrni kontrollin e heronjve tuaj dhe ngrihuni me mashtrues, luftoni me një numër të madh kundërshtarësh dhe përmbysni fuqinë e të pasurve dhe tiranëve, jepini fre popullit tuaj. Në lojë një pemë shumë e madhe pompon aftësitë e karakterit tuaj, fitoni përvojë të paçmuar në beteja dhe përmirësoni aftësitë dhe aftësitë tuaja, bëhuni më të fortë dhe mbroni njerëzit tuaj!

Download ZENONIA 5 (MOD Free Shopping) APK for Android

Maybe You Like