Download Xenowerk (MOD Unlimited Coins)

Download Xenowerk (MOD Unlimited Coins)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.3 and up
Version1.5.9
File Size179.5Mb
File TypeAPK + DATA (OBB)
PublisherPixelbite
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Coins

Descriptions

Xenowerk (MOD, Monedha të Pafundme) - loja nga e cila rrjedh gjaku i ftohtë. Në fund të fundit, ju duhet të zhyteni në birucat e laboratorit, në të cilin shkencëtarët kryen shumë eksperimente dhe diçka shkoi keq me ta. Tani ajo është e mbushur me mutantë të ndryshëm që shkatërruan të gjithë ata që ishin atje. Ju do të bëheni shpresa e fundit, sepse keni nderin ta pastroni këtë birucë. Nga arma do t'ju jepet vetëm një elektrik dore. Por gjatë kalimit do të grumbulloni armë dhe forca të blinduara në kate të ndryshme të laboratorit. Me çdo kat të kaluar - tjetri do të bëhet më i ndërlikuar dhe numri i monstrave do të rritet. Heroi juaj do të ketë disa aftësi që do t'ju ndihmojnë në një moment të vështirë.

Screenshots

Download Xenowerk (MOD Unlimited Coins)Download Xenowerk (MOD Unlimited Coins)Download Xenowerk (MOD Unlimited Coins)Download Xenowerk (MOD Unlimited Coins)Download Xenowerk (MOD Unlimited Coins)

Xenowerk Video

Download Xenowerk (MOD Unlimited Coins) APK for Android

Bëhu shpresa e fundit kundër infektimit mutant.
Hyni në pasojat e një eksperimenti shkencor të shkuar tmerrësisht të gabuar.
Xenowerk™ vjen nga Pixelbite, krijuesit e Space Marshals.
Është një aksion qitës nga lart-poshtë që sfidon aftësitë tuaja luftarake në një laborator shkencor nëntokësor.
Zbrisni më thellë në humnerë dhe eksploroni nivelet e njollosura.
Të armatosur me një elektrik dore si udhëzuesin tuaj kryesor, nuk do ta dini kurrë se çfarë po përgjohet në errësirë!.
Objektivi juaj është të shkatërroni të gjitha foletë dhe të eliminoni të gjithë mutantët për t'i parandaluar përhapjen e tyre.

Maybe You Like