Download Worms 3 (MOD unlimited money)

Download Worms 3 (MOD unlimited money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 2.3 and up
Version2.06
File Size165Mb
File TypeAPK + DATA (OBB)
PublisherTeam 17 Digital Limited
PriceFree
MOD Featuresunlimited money

Descriptions

Worms 3 (MOD, para të pakufizuara) - Ndoshta një nga lojërat më të njohura në pajisjet Android. Meqenëse lëshimi nuk ishte aq shumë kohë dhe loja tashmë ka shënuar një numër rekord shkarkimesh dhe një ushtri fansash. Loja do t'ju çojë në një botë shumë të pazakontë dhe interesante, në të cilën ju do të luani dhe kontrolloni ushtrinë e krimbave, të cilët gjithmonë luftojnë mes tyre, do të ndihmojnë në fitimin e luftës dhe rimarrjen e tokës së tyre. Përdorni një arsenal të madh që do të bëhet i disponueshëm pas stërvitjes.

Screenshots

Download Worms 3 (MOD unlimited money)Download Worms 3 (MOD unlimited money)Download Worms 3 (MOD unlimited money)Download Worms 3 (MOD unlimited money)Download Worms 3 (MOD unlimited money)

Worms 3 Video

Download Worms 3 (MOD unlimited money) APK for Android

Tani i disponueshëm për Android, Worms3 është më i fundit në serinë e vlerësuar me çmime.
Worms është një lojë strategjike kaotike e bazuar në kthesat, e shoqëruar me humor të errët.
KËRKONI vetes avantazhin me një përmirësim të ri, që ndryshon lojën.
Aktivizoni modalitetin e kartës dhe ndryshoni fillimin dhe fundin e çdo kthese duke luajtur letra strategjike.
MBLIDHni shpërblime në lojë që ju lejojnë të blini letra bronzi, argjendi dhe ari.
Ndërtoni kuvertën tuaj nga 41 karta të dizajnuara në mënyrë djallëzore!.

Maybe You Like