Download World Truck Driving Simulator (MOD Unlimited Money)

Download World Truck Driving Simulator (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.1 and up
Version1.335
File Size726.6Mb
File TypeAPK + DATA (OBB)
PublisherDynamic Games Ltda
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

World Truck Driving Simulator (MOD, Para të Pafundme) - kamionist realist simulator në të cilin do të keni mundësinë të hipni pas timonit të kamionëve më të famshëm të prodhuar në Evropë dhe jashtë shtetit dhe të shkoni në një udhëtim nëpër botën e madhe të lojërave. Në të njëjtën kohë, zhvilluesit i kushtuan vëmendje të veçantë realizmit, një modeli fizik real, një përzgjedhje e madhe kamionësh të ndryshëm të jetës reale, ndryshime dinamike në kushtet e motit dhe kohën e ditës, vendndodhje të detajuara dhe, natyrisht, tredimensionale të shkëlqyera grafike. Sigurisht, mos harroni për detyrën tuaj kryesore, dërgimin e mallrave të ndryshme në një pikë të caktuar.

Screenshots

Download World Truck Driving Simulator (MOD Unlimited Money)Download World Truck Driving Simulator (MOD Unlimited Money)Download World Truck Driving Simulator (MOD Unlimited Money)Download World Truck Driving Simulator (MOD Unlimited Money)Download World Truck Driving Simulator (MOD Unlimited Money)

World Truck Driving Simulator Video

Download World Truck Driving Simulator (MOD Unlimited Money) APK for Android

Drejtoni kamionët më të famshëm në botë nëpër rrugë sfiduese që do të testojnë të gjitha aftësitë tuaja të drejtimit, Ndjeni mënyrën se si jeton kamioni!
- Shumë kamionë: Automjete me fuqi dhe marsha të ndryshme, duke përfshirë modele braziliane, evropiane dhe amerikane!
(Më shumë kamionë do të shtohen në përditësimet e ardhshme).
- Skins për kamionë, rimorkio dhe shoferë: Personalizojeni me pikturën tuaj të preferuar!.

Maybe You Like