Download Words Story - Addictive Word Game (MOD Unlimited Coins)

Download Words Story - Addictive Word Game (MOD Unlimited Coins)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version1.8.1
File Size60.2Mb
File TypeAPK
PublisherGreat Puzzle Games
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Coins

Descriptions

Historia e fjalëve - Lojë e varur me fjalë (MOD, monedha të pakufizuara) - lojë e pazakontë enigmash. Do t'ju duhet të shpëtoni stikmenët që shkuan në burg, për këtë ju duhet të bëni fjalë nga shkronjat, duke u dhënë sende të ndryshme stikmenëve. Loja përmban 1000 nivele, dhe me çdo përditësim do të ketë edhe më shumë.

Screenshots

Download Words Story - Addictive Word Game (MOD Unlimited Coins)Download Words Story - Addictive Word Game (MOD Unlimited Coins)Download Words Story - Addictive Word Game (MOD Unlimited Coins)Download Words Story - Addictive Word Game (MOD Unlimited Coins)Download Words Story - Addictive Word Game (MOD Unlimited Coins)

Download Words Story - Addictive Word Game (MOD Unlimited Coins) APK for Android

Kjo është një lojë fjalësh për një burrë arratisje nga burgu.
Një burrë futet në kornizë dhe burgoset, por ai kurrë nuk dorëzohet dhe planifikon të shpëtojë veten.
Qëndroni, ditë pas dite, vit pas viti.
Shpresa mund ta lirojë atë.
Më në fund, ai mund të marrë frymën e lirisë.
♥ Rregulla të thjeshta, të lehta, shkruani fjalën e duhur për të fituar një lojë!.

Maybe You Like