Download Words of Wonders (MOD Unlimited Money)

Download Words of Wonders (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 7.0 and up
Version4.3.7
File Size144.7Mb
File TypeAPK
PublisherFugo Games
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Words of Wonders (MOD, Para të Pafundme) - një enigmë e cila është një kombinim i udhëzimeve të lojës, të tilla si një fjalëkryq dhe një lidhës. Pra, në fillim të lojës ju duhet të dilni me një fjalë nga shkronjat e dhëna, dhe më pas të përpiqeni ta gjeni në fushën e lojës. Përveç kësaj, zhvilluesit shtuan një element aventure, çdo nivel do t'ju lejojë të vizitoni një nga qytetet e botës.

Screenshots

Download Words of Wonders (MOD Unlimited Money)Download Words of Wonders (MOD Unlimited Money)Download Words of Wonders (MOD Unlimited Money)Download Words of Wonders (MOD Unlimited Money)Download Words of Wonders (MOD Unlimited Money)

Words of Wonders Video

Download Words of Wonders (MOD Unlimited Money) APK for Android

Mirë se vini në Words of Wonders!
Në këtë lojë fantastike fjalëkryq, ju do të përmirësoni fjalorin dhe aftësitë tuaja drejtshkrimore në të njëjtën kohë që udhëtoni nëpër botë duke zbuluar sekretet e fshehura të 7 mrekullive dhe gjithashtu qyteteve të pabesueshme.
Në WOW do të filloni me pak shkronja si një çelës unik, ju do të duhet të testojë trurin tuaj për të shkruar dhe krijuar fjalë të reja nga e para dhe për t'i lidhur të gjitha ato për të marrë zgjidhjen përfundimtare të fjalëkryqit.
A do ta zotëroni këtë lojë fjalori?
Ndonjëherë do ta keni zgjidhjen të qartë në kokën tuaj, por ndonjëherë do t'ju duhet ta merrni me mend zgjidhjen pasi nuk do të ketë më fjalë për t'u lidhur.
Kjo lojë është një mjet i përsosur argëtimi për të përmirësuar dhe zhvilluar aftësitë tuaja të kërkimit, shkrimit dhe zgjidhjes së problemeve.
Gjëegjëzë për enigmë ju do të udhëtoni nëpër botë duke zgjidhur çdo fjalëkryq dhe çdo sfidë që mund të lindë.
Lidhni letra për të marrë zgjidhjen përfundimtare dhe udhëtoni në një vend të ri!
A ka më mirë se të zbuloni botën duke mësuar fjalë të reja dhe duke përmirësuar fjalorin tuaj?.

Maybe You Like