Download WordBrain (MOD Unlimited Hints)

Download WordBrain (MOD Unlimited Hints)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version1.39.0
File Size53.0Mb
File TypeAPK
PublisherMAG Interactive
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Hints

Descriptions

WordBrain (MOD, këshilla të pakufizuara) - një nga lojërat më të njohura të enigmave të bazuara në tekst në pajisjet celulare. Mekanika e lojës është si më poshtë, detyra juaj është të krijoni fjalë nga shkronjat ekzistuese të shpërndara në fushën e lojës. Në nivelet e para, kompleksiteti do të jetë jashtëzakonisht i thjeshtë dhe për të bërë një fjalë nuk do të kërkojë përpjekje, por ndërsa përparoni në çdo nivel, kompleksiteti do të rritet ndjeshëm. Niveli i popullaritetit ilustrohet me ngjyra nga më shumë se 30 milionë ushtri fansash.

Screenshots

Download WordBrain (MOD Unlimited Hints)Download WordBrain (MOD Unlimited Hints)Download WordBrain (MOD Unlimited Hints)Download WordBrain (MOD Unlimited Hints)Download WordBrain (MOD Unlimited Hints)

WordBrain Video

Download WordBrain (MOD Unlimited Hints) APK for Android

Më shumë se 40 milionë gjeni të fjalëve kanë përdorur WordBrain për të mprehur aftësitë e tyre të kërkimit të fjalëve dhe logjikës!
Zgjidhini enigmat dhe përdorni logjikën tuaj për të gjetur fjalët ndërsa përparoni përmes mijëra enigmave sfiduese të fjalëve!
Pyetjet e para të fjalëve ju lehtësojnë në mënyrën unike të të menduarit WordBrain, është shumë më tepër se një kërkim fjalësh ose një fjalëkryq, por sapo të merrni Nuk do të ndihet njësoj.
A mund të shënoni pikë shtesë duke gjetur fjalë të tjera të fshehura në nivel?.

Maybe You Like