Download Wizard Legend (MOD Unlimited Diamonds)

Download Wizard Legend (MOD Unlimited Diamonds)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version2.4.5
File Size89.7Mb
File TypeAPK
PublisherLoongcheer Game
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Diamonds

Descriptions

Wizard Legend: Fighting Master (MOD, Diamante të Pafund) - lojë fantazi, zhvilluesit kanë vendosur të diversifikojnë lojën me numrin maksimal të elementeve dhe drejtimeve të ndryshme. Pra, në lojë do të gjeni patate të skuqura tipike për arenat luftarake, strategji taktike, beteja të një serie mur-më-mur. Veçantia e këtij projekti është si më poshtë, duke mbledhur magjistarët dhe duke zgjedhur karakteristikat më të mira të personazheve, përmirësimet dhe shpërblimet që do të luftoni në arenë në stilin mur më mur, dhe objektivi kryesor do të jetë kalimi i vendndodhjes. Grafikat 2D të stilizuara, një gamë e gjerë njësish dhe një histori emocionuese do t'i kënaqin të gjithë fansat e këtij drejtimi.

Screenshots

Download Wizard Legend (MOD Unlimited Diamonds)Download Wizard Legend (MOD Unlimited Diamonds)Download Wizard Legend (MOD Unlimited Diamonds)Download Wizard Legend (MOD Unlimited Diamonds)Download Wizard Legend (MOD Unlimited Diamonds)

Wizard Legend Video

Download Wizard Legend (MOD Unlimited Diamonds) APK for Android

.Wizard Legend: Fighting Master është një lojë aksioni Roguelike.
Ka më shumë se 50 aftësi magjike në lojë dhe 5 elemente magjike.
Kombinimet e ndryshme të aftësive magjike do të krijojnë stile të ndryshme beteje.
Përveç kësaj, sasia masive e objekteve me efekte të ndryshme do ta bëjë betejën të pakufizuar..
Ushqimi i preferuar i magjistarit të vogël janë të gjitha llojet e ëmbëlsirave.
Gjatë studimeve të magjisë, ai zbuloi se konsumimi i magjisë mund të rikuperohet duke ngrënë ëmbëlsira me shumë sheqer.
Për më tepër, magjistari i vogël nuk shqetësohet kurrë se do të jetë i shëndoshë.
Megjithatë, e ashtuquajtura Dessert Company u shfaq papritur dhe filloi Eksperimentet e Aktivizimit Jo Vital, duke i kthyer të gjitha ëmbëlsirat në përbindësha ofenduese.

Maybe You Like