Download Will It Shred? (MOD Unlimited Coins)

Download Will It Shred? (MOD Unlimited Coins)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version1.1.5
File Size100.0Mb
File TypeAPK
PublisherBoomBit Games
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Coins

Descriptions

A do të copëtohet? Lojë e kënaqshme e copëtimit ASMR (MOD, Monedha të Pafundme) - vrasësi origjinal dhe magjepsës i kohës, krijuesit e të cilit realizuan në një formë virtuale ëndrrën e shumë njerëzve. Sipas idesë, një grirëse bie në duart tuaja, por jo një e zakonshme, por me fuqi të shtuar, burimet e së cilës janë të mjaftueshme për të shkatërruar pothuajse çdo objekt. Shishet, lodrat, telefonat inteligjentë, produktet e mobiljeve dhe madje edhe një pajisje e tillë super-mega si mburoja e Captain America, gjithçka po shkatërrohet. Ndërsa grumbulloni fonde, mund të forconi më tej instalimin dhe të shkërmoqni gjëra më voluminoze. Më vete, vlen të përmendet animacioni i shkëlqyer që do të përçojë më shumë se bukurinë e shkatërrimit.

Screenshots

Download Will It Shred? (MOD Unlimited Coins)Download Will It Shred? (MOD Unlimited Coins)Download Will It Shred? (MOD Unlimited Coins)Download Will It Shred? (MOD Unlimited Coins)Download Will It Shred? (MOD Unlimited Coins)

Will It Shred? Video

Download Will It Shred? (MOD Unlimited Coins) APK for Android

Çfarë do të bënit nëse do të kishit një grirëse TË FUQYSHME sa të SHKRISH GJË GJË?
Përgjigje: SHKRINI GJITHÇKA!!!....
me REALIZM të pabesueshëm duhet të shihni për të besuar!.

Maybe You Like