Where’s My Water? 2 MOD

Download Where's My Water? 2 (MOD Unlimited Power-Ups)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.2 and up
Version1.8.3
File Size98.8Mb
File TypeAPK
PublisherDisney
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Power-Ups

Descriptions

Ku është uji im? 2 (MOD, Power-Ups pa kufi) - një enigmë shumë interesante tavoline në të cilën do të mbani ujë për kafshën tuaj të gjelbër, do të keni kohë për të fjetur. Mblidhni të gjitha rosat në nivel dhe mblidhni një numër të madh pikësh. E gjithë pika e lojës është që të kemi kohë për një sasi të vogël kohe për të tërhequr tuba te heroit tonë me ujë të ngrohtë. Në këtë drejtim do t'ju ndihmojnë Ellie dhe Krenki, të cilët do t'ju tregojnë se çfarë të bëni në situata të vështira.

Download Where's My Water? 2 (MOD Unlimited Power-Ups) APK for Android

Maybe You Like