We Are Illuminati MOD

Download We Are Illuminati (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version1.4.1
File Size69.1Mb
File TypeAPK
PublisherTapps Games
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Ne jemi Illuminati (MOD, Para të Pafundme) - një klikues arcade tërheqës dhe origjinal me elementë të një strategjie globale në të cilën ju do të drejtoni një organizatë sekrete, qëllimi kryesor i së cilës është të kapë pushtetin në të gjithë botën. Në këtë rast, mënyra për të fituar dominimin mbi njerëzimin është për ju, për shembull ju mund të ndikoni në sjelljen e njerëzve me ndihmën e personaliteteve të famshme ose, për shembull, duke përdorur ndihmën e mediave, dhe për plane veçanërisht tinëzare, një efekt kimik nëpërmjet produkteve ushqimore do të bëjë.

Download We Are Illuminati (MOD Unlimited Money) APK for Android

Maybe You Like