Water Race 3D MOD

Download Water Race 3D (MOD Unlimited Gems)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.4 and up
Version1.2.8
File Size60.3Mb
File TypeAPK
PublisherAMANOTES
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Gems

Descriptions

Water Race 3D: Aqua Music Game (MOD, Unlimited Gems) - vrasësi origjinal dhe dinamik i kohës, krijuesit e të cilit vendosën të kombinojnë në një projekt dy mekanikë të tillë të njohur si vrapuesi i pafund dhe ritmi i muzikës arcade, në mënyrë që në në fund do të keni mundësinë të hipni në një shfletim në një rrëshqitje uji ndërsa dëgjoni hitet e muzikës botërore. Vlen të përmendet se loja zbaton kontrolle të thjeshta të rastësishme, grafikë minimaliste të qëndrueshme në një stil tredimensional, si dhe aftësinë për të ngarkuar listën tuaj të luajtjes.

Download Water Race 3D (MOD Unlimited Gems) APK for Android

Maybe You Like