WarFriends MOD

Download WarFriends (MOD Ammo​/Unlocked)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version1.13.0
File Size407.8Mb
File TypeAPK + DATA (OBB)
PublisherCHILLINGO
PriceFree
MOD FeaturesAmmo​/Unlocked

Descriptions

WarFriends (MOD, municion​/i zhbllokuar) - Zhyt në botën plot luftëra dhe beteja. Në lojë, ju do të luftoni dhe matni aftësitë tuaja kundër lojtarëve të tjerë të vërtetë nga e gjithë bota. Fitoni para dhe blini pajisje të reja që jo vetëm që do t'ju mbrojnë në kohën e duhur, por gjithashtu do t'i japin një kundërshtim të denjë armikut. Drone luftarake, avionë pa pilot dhe shumë më tepër ju presin në WarFriends! Një grafikë e bukur me efekte speciale të shkëlqyera pushton të gjithë dashamirët e betejave të dhunshme, menaxhimi i mirë dhe i menduar nuk do t'ju sjellë ndonjë shqetësim.

Download WarFriends (MOD Ammo​/Unlocked) APK for Android

Maybe You Like