War Robots MOD

Download War Robots (MOD Inactive Bots)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version6.7.6
File Size853.4Mb
File TypeAPK
PublisherPIXONIC
PriceFree
MOD FeaturesInactive Bots

Descriptions

Robotët e luftës (MOD, Bots Joaktive) - menaxhoni titanët e pathyeshëm dhe shkatërroni gjithçka në rrugën e tij, roboti armatoset me armët më të fundit dhe forca të blinduara është ngjitur. Luaj kundër lojtarëve të tjerë dhe fitoni kredite që do të mund të shpenzoni për përmirësime dhe blerjen e përbindëshit të ri të hekurt. Loja është shumë realiste grafike dhe efekte të bukura speciale, një numër i madh i punëve, dhe duke luajtur letra. Luftoni kundër miqve tuaj dhe fitoni një fitore, tregojuni të gjithëve se jeni më i miri nga më të mirët në apk modalitetin War Robots!

Download War Robots (MOD Inactive Bots) APK for Android

Maybe You Like