Download War Machines (MOD Full)

Download War Machines (MOD Full)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.4 and up
Version7.8.1
File Size148.4Mb
File TypeAPK
PublisherFun Games For Free
PriceFree
MOD FeaturesFull

Descriptions

War Machines - një veprim me shumë lojtarë në internet për temat e tankeve, në përgjithësi projekti ekzekutohet në traditat më të mira të zhanrit, detyra juaj është të përpiqeni të shkatërroni të gjithë rivalët në fushën e lojës, dhe në shpërblimet e fituara mund të përmirësoni pajisjet ekzistuese ose blini mostra më moderne. Në këtë lojë është përqendruar në platformat e lëvizshme, kështu që koha e betejës është e kufizuar në tre minuta, gjë që do të japë dinamikë, dhe grafika e shkëlqyer do t'ju lejojë të zhyteni me kokë në atmosferën e betejës.

Screenshots

Download War Machines (MOD Full)Download War Machines (MOD Full)Download War Machines (MOD Full)Download War Machines (MOD Full)Download War Machines (MOD Full)

War Machines Video

Download War Machines (MOD Full) APK for Android

Përshëndetje, Komandant!
MIRË SE VINI NË MAKINA LUFTARE, NJË LOJË E SHPEJTË DHE EKSPLOZIVE BETEJE TË TANKEVE, dhe zhbllokoni tanket më të shumta në një seri prej tyre.

Maybe You Like