Download Vegas Crime SImulator 2 (MOD Unlimited Money)

Download Vegas Crime SImulator 2 (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.4 and up
Version2.9.8
File Size103.1Mb
File TypeAPK
PublisherNaxeex Action & RPG Games
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Vegas Crime SImulator 2 (MOD, Para të Pafundme) - vazhdimi i veprimit, i cili është një lloj imituesi i jetës, në këtë rast, një rol të rëndësishëm luan qyteti në të cilin po zhvillohen ngjarjet. Në këtë projekt, nuk është e vështirë të merret me mend, ju duhet të shkoni në qytetin e mëkatit dhe vesit, Las Vegas. Seriali fitoi njohjen e lojtarëve për faktin se zhvilluesit u dhanë lojtarëve pothuajse liri të plotë veprimi, ju mund të zgjidhni vetë një strategji zhvillimi, për shembull, të bashkoheni në një sindikatë kriminale ose të merrni anën e qeverisë dhe të shkatërroni kriminelët, ose thjesht mund të provoni të fitoni jackpot-in në një kazino. Duke pasur parasysh faktin se loja krijoi një botë të madhe të hapur me liri të plotë lëvizjeje, nuk mund ta kufizoni veten në zgjedhjen e një karriere.

Screenshots

Download Vegas Crime SImulator 2 (MOD Unlimited Money)Download Vegas Crime SImulator 2 (MOD Unlimited Money)Download Vegas Crime SImulator 2 (MOD Unlimited Money)Download Vegas Crime SImulator 2 (MOD Unlimited Money)Download Vegas Crime SImulator 2 (MOD Unlimited Money)

Vegas Crime SImulator 2 Video

Download Vegas Crime SImulator 2 (MOD Unlimited Money) APK for Android

Vegas Crime Simulator 2 është një aplikacion lojrash që zhyt lojtarët në zemër të botës së krimit të Vegasit.
Merrni mundësinë të ndjeni se si është të jesh një gangster i vërtetë në qytetin e mëkatit.
Me grafikë dhe mekanikë të përmirësuar të lojës, vazhdimi i lojës popullore Vegas Crime Simulator sigurisht që do të jetë edhe më emocionues dhe i mbushur me aksion.
Merrni përsipër krimet më të mëdha dhe tregojini qytetit kush është bosi.
Në këtë lojë simuluese krimi, merrni rolin e një gangsteri dhe përfshihuni në aktivitete të ndryshme si grabitje, vjedhje dhe kërkime emocionuese.
Loja zhvillohet në qytetin shumë të detajuar dhe zhytës 3D të Vegasit.
Loja gjithashtu përmban një gamë të gjerë automjetesh dhe armësh që lojtarët mund t'i përdorin për të kryer aktivitetet e tyre kriminale.
Një nga aspektet më emocionuese të aplikacionit të lojërave Vegas Crime Simulator 2 janë kërkimet sfiduese dhe të ndryshme.
Merrni rolin e një gangsteri në rritje në botën e krimit të qytetit të Vegasit dhe përfundoni një sërë misionesh dhe detyrash për të provuar vlerën tuaj dhe për t'u ngjitur në gradë.
Këto kërkime mund të variojnë nga detyra të thjeshta, si marrja e mallrave të vjedhura ose dërgimi i paketave, deri te grabitjet me aksione të larta dhe arratisjet e guximshme.

Maybe You Like