Download Vector (MOD Unlimited Money)

Download Vector (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version1.4.4
File Size144.0Mb
File TypeAPK
PublisherNEKKI
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Vektor (MOD, Para të Pafundme) - vrapues i shkëlqyeshëm në të cilin do të gjeni shumë aventura dhe pengesa. Ju do të luani djalin që vendosi të thyejë sistemin dhe të bëhet i lirë, në një botë ku liria nuk ka vend. Ju duhet të vraponi sa më shpejt që të mundeni, sepse ekipi i rojeve mund t'ju kapë në çdo moment dhe ju do ta humbni këtë luftë. Mos harroni se ka shumë pengesa në çati që duhet t'i kaloni pa i kapur, sepse kjo do t'ju ndalojë dhe nuk do të mund të largoheni nga ndjekja. Mblidhni bonuse dhe sugjerime, ato patjetër do t'ju ndihmojnë. Kjo lojë do t'ju pëlqejë patjetër sepse ka kontrolle shumë të thjeshta dhe grafikë të bukur.

Screenshots

Download Vector (MOD Unlimited Money)Download Vector (MOD Unlimited Money)Download Vector (MOD Unlimited Money)Download Vector (MOD Unlimited Money)Download Vector (MOD Unlimited Money)

Vector Video

Download Vector (MOD Unlimited Money) APK for Android

Loja më e mirë e veprimit e frymëzuar nga parkour është tani në dispozicion!
Vector ju lejon të çliroheni dhe të vraponi!
Mos u kapni!Vector është një lojë emocionuese, në stilin arcade, që ju paraqet si vrapues të jashtëzakonshëm pa pagesë që nuk do të mbahet nën kontroll nga sistemi.
Loja hapet me një pamje në një botë totalitare ku liria dhe individualisht nuk është gjë tjetër veçse një ëndërr e largët.
Por zemra e një vrapuesi të lirë është e fortë dhe shpejt çlirohesh.
Vraponi, rrëshqisni dhe ngjituni duke përdorur teknika të jashtëzakonshme të bazuara në sportin urban ninja të Parkour-it, të gjitha ndërsa jeni të ndjekur nga "Big Brother", i cili qëllimi i vetëm është t'ju kapë dhe t'ju rikthejë.
Frymëzuar nga praktika dhe parimet e Parkour, intuitivja e Vector kontrollet i kënaqin lojtarët e të gjitha niveleve dhe dizajnet e niveleve të sofistikuara sfidojnë lojtarët më kërkues me enigma me ritme të shpejta, ndërsa gjurmuesi "rrjedh" mbi çatitë distopike.

Maybe You Like