Download Turbo Dismount (MOD Unlocked)

Download Turbo Dismount (MOD Unlocked)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version1.43.0
File Size83.6Mb
File TypeAPK
PublisherSecret Exit Ltd.
PriceFree
MOD FeaturesUnlocked

Descriptions

Turbo Dismount (MOD, i hapur) - një imitues arcade shumë qesharak, në të cilin do të krijoni një sërë aksidentesh për karakterin tuaj, i cili nuk ka asgjë për të dyshuar. Loja ka një përzgjedhje të madhe transporti, duke filluar nga patina dhe duke përfunduar me kamionë dhe traktorë të mëdhenj. Zgjidhni atë që preferoni dhe vendosni pengesa në pjesën e përparme, ose vraponi kundër makinave, vëzhgoni se çfarë po ndodh. Dhe ndërsa përparoni gjatë lojës, mund të ndryshoni si gjininë e karakterit tuaj ashtu edhe pamjen e tij.

Screenshots

Download Turbo Dismount (MOD Unlocked)Download Turbo Dismount (MOD Unlocked)Download Turbo Dismount (MOD Unlocked)

Download Turbo Dismount (MOD Unlocked) APK for Android

Simulatori legjendar i përplasjes është tani në Google Play!
Kryeni marifete motorike që sfidojnë vdekjen, përplasuni në mure, krijoni grumbullime trafiku në shkallë epike - dhe ndajeni argëtimin!.
Turbo Dismount™ është një tragjedi kinetike për z.
Dismount dhe makinat që e duan atë.
Është vazhdimi zyrtar i simulatorit të ndikimit personal jashtëzakonisht të popullarizuar dhe jashtëzakonisht të suksesshëm - Stair Dismount™.

Maybe You Like