Download True Surf (MOD Unlocked)

Download True Surf (MOD Unlocked)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.4 and up
Version1.0.18
File Size59.4Mb
File TypeAPK
PublisherTrue Axis
PriceFree
MOD FeaturesUnlocked

Descriptions

True Surf (MOD, Unlocked) - simulator realist i shfletimit, krijuesit e të cilit u përpoqën të përcjellin sa më shumë atmosferën e sportit, ndërsa ka të bëjë si me dizajnin grafik ashtu edhe me modelin fizik. Dhe kështu, do të keni mundësinë të zgjidhni dhe rregulloni karakterin, përzgjedhjen e pajisjeve, si dhe zgjedhjen e vendndodhjes. Vlen gjithashtu të përmendet një menaxhim i zhvilluar mirë që do t'ju lejojë të maksimizoni të gjitha tiparet e lojës. Përveç kësaj, krijuesit përdorën shumë veçori interesante të lojërave, të cilat do të shtojnë më tej interesin.

Screenshots

Download True Surf (MOD Unlocked)Download True Surf (MOD Unlocked)Download True Surf (MOD Unlocked)Download True Surf (MOD Unlocked)Download True Surf (MOD Unlocked)

True Surf Video

Download True Surf (MOD Unlocked) APK for Android

Loja Zyrtare Mobile e World Surf League (WSL) dhe Surfline.
LOJA MË AUTENTIKE E SËRFIMIT NË BOTË.
True Surf lançohet me 21 pushimet më të mëdha të sërfit në botë të drejtuar nga motori i simulimit të fizikës së botës reale të True Axis dhe të mundësuar nga parashikimet e drejtpërdrejta të motit Surfline.

Maybe You Like