Download True Skate (MOD Unlimited Money)

Download True Skate (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version1.5.56
File Size73.6Mb
File TypeAPK
PublisherTrue Axis
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

True Skate (MOD, Para të Pafundme) - një lojë shumë e njohur që ju merr të pushtoni zona të ndryshme, të cilat janë veçanërisht të përgatitura për skateboarding. Qëndroni në patina dhe shkoni të bëni marifetet më të rrezikshme, shtyni në dysheme dhe shpërndahuni edhe më shpejt. Duke kaluar të gjitha sa më sipër, loja ka një grafikë shumë të mrekullueshme dhe një fizikë realiste sa më afër realitetit. Udhëtoni dhe kaloni kohë argëtuese në parqe speciale patina, si dhe loja përparon, ju do të hapni patina të reja, parqe të reja dhe truke që askush përveç jush nuk i kryen!

Screenshots

Download True Skate (MOD Unlimited Money)Download True Skate (MOD Unlimited Money)Download True Skate (MOD Unlimited Money)Download True Skate (MOD Unlimited Money)Download True Skate (MOD Unlimited Money)

True Skate Video

Download True Skate (MOD Unlimited Money) APK for Android

Rishikimi i "Lojës zyrtare të Street League Skateboarding Mobile.
Touch Arcade" - 4.5/5 - "True Skate është qartë diçka e veçantë".
Shënim: True Skate vjen vetëm me një park të vetëm patinazhi dhe përmban përmbajtje shtesë të disponueshme vetëm me blerje brenda aplikacionit.
Shikoni më poshtë.

Maybe You Like