Download Truck Simulator: Europe (MOD Unlimited Money)

Download Truck Simulator: Europe (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version1.3.4
File Size150.7Mb
File TypeAPK
PublisherZuuks Games
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Truck Simulator 2018: Europe (MOD, Para të Pafundme) - simulator i kontrollit të pajisjeve të rënda, në të gjitha do të keni rreth 15 makina, kamionë, traktorë, cisterna benzine. Në këtë lojë, procesi ndahet në një sërë misionesh të ndryshme, në vende të tilla si aeroporti, kantieri, kantieri detar dhe të tjera, brenda këtyre niveleve, misionet do të vendosen përpara jush. Një grafikë e dizajnuar mirë dhe një fizikë realiste do të shtojnë lojën e realizmit.

Screenshots

Download Truck Simulator: Europe (MOD Unlimited Money)Download Truck Simulator: Europe (MOD Unlimited Money)Download Truck Simulator: Europe (MOD Unlimited Money)Download Truck Simulator: Europe (MOD Unlimited Money)Download Truck Simulator: Europe (MOD Unlimited Money)

Download Truck Simulator: Europe (MOD Unlimited Money) APK for Android

.----------------------------------------------.
Loja ofron një përvojë të pashembullt të drejtimit që e ka vënë atë në vendin e më të njohurve.
Simulatori i autobusit: Ultimate

Maybe You Like