Download Truck Simulation 19 (MOD Free Shopping)

Download Truck Simulation 19 (MOD Free Shopping)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version1.6
File Size760.4Mb
File TypeAPK + DATA (OBB)
Publisherastragon Entertainment GmbH
PriceFree
MOD FeaturesFree Shopping

Descriptions

Truck Simulation 19 (MOD, Pazar Falas) - vazhdimi i ekskluzivitetit popullor të automobilave, mekanika e lojës së cilës kombinon elementet e një simulatori automobilistik dhe një strategji ekonomike Dhe kështu, ju duhet të blini makina, nga të cilat loja përfaqësohet në një shumëllojshmëri e madhe, me të gjitha pajisjet e licencuara, punësoni shoferë dhe bëni rrugë. Më vete, vlen të përmendet një botë e madhe e hapur, që ndryshon ditën dhe natën, si dhe një ndryshim dinamik në mot. Një zgjedhje e madhe ngarkesash, si dhe prania e misioneve të historisë do t'ju lejojë të ndërtoni një taktikë zhvillimi fleksibël.

Screenshots

Download Truck Simulation 19 (MOD Free Shopping)Download Truck Simulation 19 (MOD Free Shopping)Download Truck Simulation 19 (MOD Free Shopping)Download Truck Simulation 19 (MOD Free Shopping)Download Truck Simulation 19 (MOD Free Shopping)

Truck Simulation 19 Video

Download Truck Simulation 19 (MOD Free Shopping) APK for Android

PËRDITËSIM I RI HARTAVE shton Territorin Perëndimor me 7 qytete të reja dhe misione të reja në lojë.
Transportoni mallra me kamionë origjinalë nga Kenworth dhe Mack në një botë të madhe të hapur në të gjithë Shtetet e Bashkuara.
Punësoni shoferë, blini kamionë të rinj dhe zgjeroni biznesin tuaj për t'u bërë transportuesi më i suksesshëm i vendit.
• Kamionë origjinalë nga Kenworth dhe Mack.

Maybe You Like