Truck Evolution : Offroad 2 MOD

Download Truck Evolution : Offroad 2 (MOD unlimited money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.0.3 and up
Version1.0.8
File Size97.5Mb
File TypeAPK
PublisherRooster Games
PriceFree
MOD Featuresunlimited money

Descriptions

Truck Evolution : Offroad 2 (MOD, para të pakufizuara) - vazhdim i simulatorit të famshëm të vozitjes në rrugë, uluni pas timonit të përbindëshit të tij të të gjithë terrenit dhe kapërceni rrugë të pakalueshme dhe me makinë do të udhëtojë atje ku askush tjetër. Pjesa e dytë e lojës ka marrë shumë më mirë dhe mbi një grafikë të bukur të rizhvilluar, duke ndryshuar vazhdimisht kushtet e motit, gjë që do të ndikojë drejtpërdrejt në drejtimin e SUV-it tuaj. Pushtoni vendet më të largëta të planetit dhe udhëtoni nëpër vende të mëdha në natyrë. Shijoni një pamje të bukur dhe shumë më tepër, ndërsa përparoni në lojë do të keni një mundësi unike për të blerë dhe përmirësuar SUV-të e tyre. Bëhuni mbreti i jashtë rrugës në një vend me Truck Evolution!

Download Truck Evolution : Offroad 2 (MOD unlimited money) APK for Android

Maybe You Like