Toy Defense 2 — TD Battles MOD

Download Toy Defense 2 — TD Battles (MOD Money/Stars)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.0.3 and up
Version2.15.1
File Size79.7Mb
File TypeAPK
PublisherMelesta Games
PriceFree
MOD FeaturesMoney/Stars

Descriptions

Toy Defense 2 — TD Battles (MOD, Para/Yje) - një strategji e pabesueshme në të cilën e gjeni veten në kohë lufte, kur të gjithë përpiqen të kapin bazën dhe të dhënat tuaja sekrete. Detyra juaj është të mendoni për taktikat tuaja, të rindërtoni bazën dhe të gjitha ndërtesat e nevojshme në një vend të caktuar, si dhe të organizoni mbrojtjen në atë mënyrë që asnjë armik të mos mund të kalojë përgjatë rrugës së treguar. Ju do të pushtoni grafikën dhe menaxhimin mjaft të thjeshtë dhe të qartë për të gjithë.

Download Toy Defense 2 — TD Battles (MOD Money/Stars) APK for Android

Maybe You Like