Download Tower Crush (MOD Unlimited Coins)

Download Tower Crush (MOD Unlimited Coins)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.2 and up
Version1.1.43
File Size39.8Mb
File TypeAPK
PublisherImpossible Apps
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Coins

Descriptions

Tower Crush (MOD, Monedha të Pafundme) - strategji e ndritshme dhe e gëzuar në Android, në stilin e kullave mbrojtëse. Detyra kryesore në të cilën do të jetë luftimi i turmave të kundërshtarëve që po përpiqen të shkatërrojnë kullën tuaj, të përmirësojnë armët tuaja, të instalojnë më shumë armë dhe njësi, të provojnë epërsinë tuaj!

Screenshots

Download Tower Crush (MOD Unlimited Coins)Download Tower Crush (MOD Unlimited Coins)Download Tower Crush (MOD Unlimited Coins)Download Tower Crush (MOD Unlimited Coins)Download Tower Crush (MOD Unlimited Coins)

Tower Crush Video

Download Tower Crush (MOD Unlimited Coins) APK for Android

ku ndërtoni 1 kullë, deri në 6 kate, i ngarkoni me armë, përmirësoni, evoluoni dhe mposhtni kundërshtarët tuaj në beteja fantastike.
Një kombinim i veprimit dhe strategjisë!
Mos kini frikë, do të grumbulloni.
Mitralozë, topa, armë flakë, lëshues bombash, valë goditëse, raketahedhës, lazer, tesla, topa akulli dhe topa plazma të fuqishme.

Maybe You Like