Download Top Eleven Be a Soccer Manager (MOD Full)

Download Top Eleven Be a Soccer Manager (MOD Full)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.1 and up
Version23.10
File Size187.4Mb
File TypeAPK
PublisherNordeus
PriceFree
MOD FeaturesFull

Descriptions

Top Eleven Be a Soccer Manager - lojë sportive, krijuesit e së cilës kanë vënë theksin kryesor në lojën, mbi supet tuaja do të bien fjalë për fjalë të gjitha përgjegjësitë e kreut të klubit, nga punësimi i punonjësve dhe atletëve, dhe duke përfunduar me zhvillimin e trajnimit . Zhvilluesit nuk harruan për realizmin, stadiumet, ekipet dhe turnet e vërtetë do t'i lejojnë tifozët e futbollit të ndjehen si një menaxher i plotë, dhe pjesa tjetër të njihet me atmosferën unike të lojës. Për të thjeshtuar lojën, Top Eleven Be a Soccer Manager është projektuar në stilin e një loje me letra dhe tekst me plotësime vizuale të plota.

Screenshots

Download Top Eleven Be a Soccer Manager (MOD Full)Download Top Eleven Be a Soccer Manager (MOD Full)Download Top Eleven Be a Soccer Manager (MOD Full)Download Top Eleven Be a Soccer Manager (MOD Full)Download Top Eleven Be a Soccer Manager (MOD Full)

Top Eleven Be a Soccer Manager Video

Download Top Eleven Be a Soccer Manager (MOD Full) APK for Android

Skena botërore e futbollit ju pret - është koha për të vendosur veten dhe taktikat tuaja të futbollit në hartë në Top Eleven!
Top Eleven është një kompeticion i tërë futbolli dhe një univers pikërisht në xhepin tuaj!
Top Eleven, loja e menaxherëve të futbollit celular, e vlerësuar me çmime, ju vë në krye të klubit tuaj të futbollit!
Nga nënshkrimi i një ekipi futbollistësh super yjesh deri te krijimi i stadiumit tuaj, në Top Eleven, është klubi juaj - dhe rregullat tuaja!.
Përballuni me menaxherët e tjerë të futbollit nga e gjithë bota në këtë lojë të menaxhimit të futbollit në kohë reale.
Ashtu si legjendar José Mourinho, ju do të jeni në gjendje të krijoni strategjitë e menaxhimit të futbollit që do ta çojnë ekipin tuaj drejt trofeve.

Maybe You Like