Download Top Bike: Racing & Moto Drag (MOD Unlimited Money)

Download Top Bike: Racing & Moto Drag (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version1.05.1
File Size95.5Mb
File TypeAPK
PublisherT-Bull
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Top Bike: Racing & Moto Drag (MOD, para të pakufizuara) - një simulator i furishëm garash në të cilin duhet të tregoni gjithçka që jeni në gjendje në garat kundër motoçiklistëve të çmendur, ndërsa loja mbështet si modalitetin e një karriere ashtu edhe të gjitha llojet e gara me një lojtar, si dhe misione dhe detyra. Dhe kështu, i gjithë metropoli është i ndarë në zona në secilën prej të cilave në krye është një bandë e caktuar moto, për të fituar besueshmëri duhet të fitosh garat e të gjithë pjesëmarrësve në sindikatë dhe qëllimi kryesor sigurisht që do të jetë bëhet vrapuesi legjendar i qytetit. Grafika të shkëlqyera me ngjyra të errëta, sepse të gjitha garat mbahen gjatë natës, fizika realiste, kontrollet e thjeshta, mundësitë e shumta për personalizim dhe azhurnim, dhe më shumë se 75 lloje pajisjesh do t'i japin lojës realizëm, vozitje dhe pazakontë.

Screenshots

Download Top Bike: Racing & Moto Drag (MOD Unlimited Money)Download Top Bike: Racing & Moto Drag (MOD Unlimited Money)Download Top Bike: Racing & Moto Drag (MOD Unlimited Money)Download Top Bike: Racing & Moto Drag (MOD Unlimited Money)Download Top Bike: Racing & Moto Drag (MOD Unlimited Money)

Top Bike: Racing & Moto Drag Video

Download Top Bike: Racing & Moto Drag (MOD Unlimited Money) APK for Android

Mbi 71 biçikleta shumë të modifikuara për të zgjedhur nga "Tune" dhe për ta personalizuar biçikletën tuaj në çdo mënyrë që dëshironi.
Shijoni një histori epike të rivalitetit nëntokësor dhe betejave të bandave.

Maybe You Like