Download Tomb of the Mask (MOD Unlimited Coins)

Download Tomb of the Mask (MOD Unlimited Coins)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version1.10.11
File Size56.1Mb
File TypeAPK
PublisherPlaygendary Limited
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Coins

Descriptions

Varri i maskës (MOD, monedha të pakufizuara) - platformer vertikal me piksel me një komplot aventure, në të cilin jeni në kërkim të aventurës dhe thesarit, gjeni veten në një lloj labirinti misterioz dhe gjeni një maskë magjike falë së cilës ju keni mundësinë të lëvizni përgjatë mureve. Më tej, rruga juaj do të kalojë nëpër vende të ndërlikuara të krijuara rastësisht, me dhjetëra lloje armiqsh dhe qindra kurthe që ju presin.

Screenshots

Download Tomb of the Mask (MOD Unlimited Coins)Download Tomb of the Mask (MOD Unlimited Coins)Download Tomb of the Mask (MOD Unlimited Coins)Download Tomb of the Mask (MOD Unlimited Coins)Download Tomb of the Mask (MOD Unlimited Coins)

Tomb of the Mask Video

Download Tomb of the Mask (MOD Unlimited Coins) APK for Android

Tomb of the Mask është një lojë arcade me një labirint vertikal të pafund të krijuar në mënyrë procedurale.
Duke kërkuar për aventura, ju futeni në një varr ku gjeni një maskë të çuditshme.
Ju e vendosni atë dhe befas kuptoni se tani mund të ngjiteni në mure - lehtë dhe menjëherë.
Dhe atëherë fillon e gjithë argëtimi.
Ju do të përballeni me një shumëllojshmëri kurthe, armiq, mekanikë të lojës dhe fuqizues.
Dhe për aq sa koha nuk pret, kapeni dhe ngrihuni.

Maybe You Like