Download Toca Hair Salon 4 (MOD Unlocked)

Download Toca Hair Salon 4 (MOD Unlocked)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version2.1-play
File Size124.1Mb
File TypeAPK
PublisherToca Boca
PriceFree
MOD FeaturesUnlocked

Descriptions

Salloni i flokëve Toca 4 (MOD, i zhbllokuar) - në këtë lojë ju mund të hapni sallonin tuaj të bukurisë dhe të stërviteni si parukier profesionist, artist kozmetikë. Krijoni një imazh unik për klientët tuaj sipas shijes tuaj. Do të keni akses në grupe të mëdha artikujsh dhe mjetesh për kujdesin e flokëve, ngjyrosjen e flokëve dhe kozmetikë të ndryshëm për fytyrën. Dhe me një kabinë fotografike mund të kapni rezultatin e punës së bërë.

Screenshots

Download Toca Hair Salon 4 (MOD Unlocked)Download Toca Hair Salon 4 (MOD Unlocked)Download Toca Hair Salon 4 (MOD Unlocked)Download Toca Hair Salon 4 (MOD Unlocked)Download Toca Hair Salon 4 (MOD Unlocked)

Toca Hair Salon 4 Video

Download Toca Hair Salon 4 (MOD Unlocked) APK for Android

Mirë se vini në Toca Hair Salon 4--luani nëpër sallon dhe krijoni çdo stil që mund të imagjinoni!
Pavarësisht nëse zgjidhni një personazh dhe e ktheni atë në një krijim që keni ëndërruar, ose thjesht shikoni se ku ju çojnë mjetet, do të jetë një aventurë.
Bëhuni kreativ me grimin, bojën e fytyrës, mjetet e flokëve dhe mjekrës dhe shumë më tepër!.
Toca Hair Salon 4 është falas për t'u shkarkuar dhe vjen me stacionet e plota të flokëve dhe mjekrës, stilit, kabinës fotografike dhe shampove.
Dyqani brenda aplikacionit ofron stacionin e fytyrës dhe shumë paketa përmbajtjesh me rroba, aksesorë dhe ngjitëse të disponueshme për blerje.

Maybe You Like