Tiny Troopers 2: Special Ops MOD

Download Tiny Troopers 2: Special Ops (MOD Unlocked)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.0.3 and up
Version1.4.8
File Size55.9Mb
File TypeAPK
PublisherCHILLINGO
PriceFree
MOD FeaturesUnlocked

Descriptions

Tiny Troopers 2: Special Ops (MOD, Unlocked) - një platformer i jashtëzakonshëm me të cilin do të luani me trupa të vogla tokësore, sepse në botë filluan të ndodhin sulme dhe tani detyra juaj është të parandaloni sulmet e grupeve dhe zuzarëve të ndryshëm që thjesht duan të marrin territorin. Ju do të keni skuadrën tuaj, me të cilën do të përballeni me të gjithë banditët. Ju do të keni një furnizim të pakufizuar armësh dhe pajisjesh, të cilat shkatërrojnë kundërshtarët në vend. Thjesht do t'ju duhet të drejtoni trupat tuaja, dhe ata tashmë do të qëllojnë dhe do të lëvizin aty ku është e nevojshme.

Download Tiny Troopers 2: Special Ops (MOD Unlocked) APK for Android

Maybe You Like