Tiny Sheep MOD

Download Tiny Sheep (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version3.4.5
File Size61.2Mb
File TypeAPK
PublisherMindstorm Studios
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Dele e Vogël (MOD, Para të Pafundme) - një klikues i bukur fermer me mekanikë interesante. Ju duhet të hulumtoni dhe përmirësoni fermën tuaj, duke rritur shitjet e kafshëve. Sa më shpesh të prekni, aq më shumë mund të fitoni, dhe kështu do të bëni fermën më të avancuar teknologjikisht.

Download Tiny Sheep (MOD Unlimited Money) APK for Android

Maybe You Like