Download Tiny Gladiators (MOD Unlimited Money)

Download Tiny Gladiators (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version2.2.6
File Size80.2Mb
File TypeAPK
PublisherBoomBit Games
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Tiny Gladiators (MOD, Para të Pafundme) - lojë arcade plot ngjyra dhe emocionuese që ndërthur elemente të një loje luftarake dinamike dhe një lojë emocionuese me role. Dhe kështu, ju duhet të merrni pjesë në beteja në arenë, ndërsa ia vlen të kujtoni se për të mposhtur rivalët duhet të pomponi vazhdimisht heroin, si dhe të përdorni armë dhe uniforma të ndryshme për të zbatuar skema të ndryshme taktike. Lojë dinamike, grafika shumëngjyrëshe dhe një sistem i gjerë zhvillimi do të apelojnë për të gjithë adhuruesit e lojërave luftarake arcade.

Screenshots

Download Tiny Gladiators (MOD Unlimited Money)Download Tiny Gladiators (MOD Unlimited Money)Download Tiny Gladiators (MOD Unlimited Money)Download Tiny Gladiators (MOD Unlimited Money)Download Tiny Gladiators (MOD Unlimited Money)

Tiny Gladiators Video

Download Tiny Gladiators (MOD Unlimited Money) APK for Android

Tiny Gladiators është një lojë RPG Fighting e mbushur me aksion, që kombinon botë virtuale, personazhe të animuar dhe luftime me adrenalinë të lartë!
Bashkohuni me emocionet e lojërave PvP në kohë reale, argëtimin e lojës së gladiatorëve dhe mposhtni kundërshtarët tuaj!
Filloni udhëtimin tuaj të lojës luftarake ndërsa luftoni për lavdi, luftoni kundër armiqve të fuqishëm dhe zbuloni botë të reja virtuale.
Kujdes!Kundërshtarët tuaj do të bëhen më të mëdhenj në fund të çdo faze në këtë lojë unike të veprimit RPG.
Shtypni armiqtë tuaj në këtë lojë luftarake dinamike të bazuar në aftësi duke përdorur grupe unike të armaturës dhe armëve.
Zgjidh nga 4 klasa të ndryshme të karaktereve virtuale në këtë lojë online të një lloji PvP.
Përmirëso karakterin tuaj virtual.

Maybe You Like