Tinker Island MOD

Download Tinker Island (MOD Unlimited Resource)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.2 and up
Version1.4.56
File Size58.9Mb
File TypeAPK
PublisherKongregate
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Resource

Descriptions

Tinker Island (MOD, Burim i Pafund) - një lojë piksel tepër e bukur në të cilën ju pret një ishull pothuajse i pabanuar. Në të cilën ju keni mbajtur në një anije të mbytur. Ju duhet të krijoni një armë për mbrojtje, si dhe disa artikuj për nxjerrjen e burimeve dhe ushqimit. Duhet të kaloni rrugën e vështirë për të mbijetuar në një mjedis të egër. Detyra juaj është të eksploroni të gjitha cepat e këtij ishulli, të rindërtoni shtëpinë tuaj dhe të zbuloni se ku jeton disa kafshë. Nëse i plotësoni të gjitha kushtet, konsideroni se e keni përfunduar lojën në mënyrë perfekte.

Download Tinker Island (MOD Unlimited Resource) APK for Android

Maybe You Like