Download Tiles Hop: EDM Rush! (MOD Unlimited Money)

Download Tiles Hop: EDM Rush! (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.4 and up
Version4.7.1
File Size143.3Mb
File TypeAPK
PublisherAMANOTES PTE LTD
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Pllaka Hop: EDM Rush! (MOD, para të pakufizuara) - arkadë me ritëm muzikor në të cilën duhet të kryeni maratonë të pafundme për melodi dhe kompozime të zgjedhura, ndërsa detyra juaj është të kontrolloni topin dhe të përpiqeni të hidheni mbi qeliza në lëvizje sa më saktë që të jetë e mundur. Në këtë rast, ritmi, kohëzgjatja, dinamika e lojës do të varen drejtpërdrejt nga përbërja e zgjedhur. Vizualisht, Tiles Hop mod apk është ekzekutuar në traditat më të mira të zhanrit dhe padyshim që do t'i pëlqejë të gjithë fansat e këtij drejtimi. Më vete, vlen të përmendet se ju mund ta merrni vetë muzikën.

Screenshots

Download Tiles Hop: EDM Rush! (MOD Unlimited Money)Download Tiles Hop: EDM Rush! (MOD Unlimited Money)Download Tiles Hop: EDM Rush! (MOD Unlimited Money)Download Tiles Hop: EDM Rush! (MOD Unlimited Money)Download Tiles Hop: EDM Rush! (MOD Unlimited Money)

Tiles Hop: EDM Rush! Video

Download Tiles Hop: EDM Rush! (MOD Unlimited Money) APK for Android

Luaj këngët tuaja të preferuara të pianos argëtuese me personazhet tanë më të rinj në këtë lojë me pllaka dhe bëhuni beatstars.
Përpiquni të merrni rezultatet më të larta në këtë lojë të nivelit të lartë dhe shmangni rënien në vrimë.
Me pllaka Hop: EDM Rush!
Shikoni duke kërcyer dhe surfuar me top muzikor në këtë lojë me top me lloje të ndryshme muzike, nga piano e bukur, këngë kitarë deri te kryeveprat hip hop dhe EDM.
1.Prekni, mbajeni dhe tërhiqni topin për ta bërë atë të kërcejë mbi pllakat.
2.Mos i humbisni pllakat!.

Maybe You Like