Download The Walking Zombie 2 (MOD Unlimited Money)

Download The Walking Zombie 2 (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version3.6.29
File Size68.3Mb
File TypeAPK
PublisherAlda Games
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

The Walking Zombie 2: Zombie shooter (MOD, Para të Pafundme) - veprim dinamik i zombies që zhvillohet 11 muaj pas shpërthimit. Sipas historisë, shpresat e banorëve nuk u realizuan dhe ushtria nuk erdhi në shpëtim, dhe jo shumë të mbijetuar u detyruan të luftojnë vetë me ecjen. Si rezultat, u krijua një ekip për të shkatërruar zombies, dhe ju takon juve ta udhëheqni atë. Kombinimi i elementeve të veprimit dhe taktikave do të tërheqë të gjithë tifozët e gjuajtësve dinamikë. Grafika të shkëlqyera, një përzgjedhje e gjerë armësh dhe një shumëllojshmëri monstrash vetëm sa do t'i shtojnë avantazhe lojës.

Screenshots

Download The Walking Zombie 2 (MOD Unlimited Money)Download The Walking Zombie 2 (MOD Unlimited Money)Download The Walking Zombie 2 (MOD Unlimited Money)Download The Walking Zombie 2 (MOD Unlimited Money)Download The Walking Zombie 2 (MOD Unlimited Money)

The Walking Zombie 2 Video

Download The Walking Zombie 2 (MOD Unlimited Money) APK for Android

Bota pas apokalipsit të zombive është një vend i zymtë.
Ju keni lindur në të, kështu që do t'ju duhet të luftoni për të mbijetuar dhe luftuar kundër shumë llojeve të zombive, banditëve dhe përbindëshave të rrezikshëm të shefit.
Ju do të vazhdoni kërkime të rëndësishme në histori dhe shumë kërkime anësore, do të nivelizoni aftësitë dhe përfitimet tuaja, do të shesni dhe blini pajisje dhe do të komunikoni me të mbijetuarit (pa)fat në FPS/RPG tonë falas në celular.
2 është një lojë klasike FPS me histori, me dhjetëra kërkime dhe shumë gjëra të shtënave me armë të ndryshme - është gjithashtu një lojë që mundeni.

Maybe You Like