The Walking Dead No Man’s Land MOD

Download The Walking Dead No Man's Land (MOD High Damage)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version2.11.2.11
File Size301.7Mb
File TypeAPK + DATA (OBB)
PublisherNext Games Oy
PriceFree
MOD FeaturesHigh Damage

Descriptions

The Walking Dead No Man's Land (MOD, High Damage) - Loja është e bazuar në serialin e famshëm "Walking Dead". Do të gjeni një det frike dhe gjaku. Ju duhet të bëheni pjesë e ekipit dhe të shkoni të pastroni zonat e infektuara, sepse nuk ka njeri tjetër. Do të shkatërroni zombitë në një vend dhe do të shkoni në tjetrin, do t'i shënoni në hartë. Zgjidhni karakterin tuaj, veshjen dhe armët e tij. Mos harroni se ekzistenca e gjithë njerëzimit varet nga ju.

Download The Walking Dead No Man's Land (MOD High Damage) APK for Android

Maybe You Like