Download The Sims Mobile (MOD Unlimited Money)

Download The Sims Mobile (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.4 and up
Version37.0.1.141180
File Size133.9Mb
File TypeAPK
PublisherELECTRONIC ARTS
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

The Sims Mobile (MOD, para të pakufizuara) - një lojë në të cilën mund të krijoni botën tuaj me tregimet tuaja, sepse do të jeni në gjendje të krijoni personazhe dhe t'i menaxhoni ata dhe fatet e tyre. Në këtë lojë gjithçka varet nga ju, sepse ju mund të ndërtoni dhe shkatërroni gjithçka që dëshironi. Duke krijuar një personazh, ju përcaktoni fatin e tij, familjen dhe dashurinë e tij. Kjo histori e vogël do t'ju përpijë plotësisht, sepse do të kaloni shumë kohë duke krijuar gjithçka nga e para. Do t'ju pëlqejnë grafika shumëngjyrëshe dhe menaxhim i lehtë në mod apk Sims Mobile.

Screenshots

Download The Sims Mobile (MOD Unlimited Money)Download The Sims Mobile (MOD Unlimited Money)Download The Sims Mobile (MOD Unlimited Money)Download The Sims Mobile (MOD Unlimited Money)Download The Sims Mobile (MOD Unlimited Money)

The Sims Mobile Video

Download The Sims Mobile (MOD Unlimited Money) APK for Android

Lexoni për informacione të rëndësishme më poshtë!
Krijoni Sims-in tuaj, jepuni atyre personalitete unike dhe personalizoni botën e tyre me më shumë detaje se kurrë më parë në celular.
Përjetoni jetën e Sims-it tuaj teksa ata zgjedhin karrierën, festojnë me miqtë dhe bien në dashuri.
Personalizojini Sims-it me paraqitje të ndryshme, modele flokësh, veshje, grim dhe tipare të personalitetit.

Maybe You Like