Download The Simpsons: Tapped Out (MOD Free Shopping)

Download The Simpsons: Tapped Out (MOD Free Shopping)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.4 and up
Version4.59.5
File Size49.0Mb
File TypeAPK + DATA (OBB)
PublisherELECTRONIC ARTS
PriceFree
MOD FeaturesFree Shopping

Descriptions

The Simpsons: Tapped Out (MOD, Pazar Falas) - një lojë e shkëlqyer arcade në të cilën komploti fillon menjëherë pasi personazhi ynë kryesor Homeri organizoi aksidentalisht një shpërthim të njërit dhe reaktorëve. I cili më vonë shkatërroi pothuajse të gjithë qytetin dhe e rrafshoi me tokë, dhe detyra juaj kryesore do të jetë ta rindërtoni atë dhe të rivendosni besimin e të gjithë banorëve të qytetit që janë të zemëruar dhe ju urrejnë. Simpsons Tapped Out mod apk ka një numër të madh vendesh pune që do t'i takoni ndërsa përparoni në lojë. Bëhuni shpëtimtari i vendlindjes suaj dhe legjenda e Springfield.

Screenshots

Download The Simpsons: Tapped Out (MOD Free Shopping)Download The Simpsons: Tapped Out (MOD Free Shopping)Download The Simpsons: Tapped Out (MOD Free Shopping)Download The Simpsons: Tapped Out (MOD Free Shopping)Download The Simpsons: Tapped Out (MOD Free Shopping)

The Simpsons: Tapped Out Video

Download The Simpsons: Tapped Out (MOD Free Shopping) APK for Android

KJO LOJË ËSHTË ARGËTUESE SHKATËRRUESE!
Nga shkrimtarët e The Simpsons, vjen loja e ndërtimit të qytetit që ju lejon të krijoni Springfield-in tuaj të jetesës dhe frymëmarrjes!
Kur Homeri shkakton aksidentalisht një shkrirje që fshin Springfield-in, ju takon juve të pastroni rrëmujën e tij… do të thotë, ndihmojeni atë ta rindërtojë atë!.
Mblidhni personazhet tuaja të preferuara.

Maybe You Like