Download The Sandbox Evolution (MOD Unlimited Money)

Download The Sandbox Evolution (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.4 and up
Version1.7.1
File Size76.9Mb
File TypeAPK
PublisherPIXOWL INC.
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Evolution Sandbox (MOD, Para të Pafundme) - imitues shumë interesant në të cilin do të bëheni një zot i vërtetë pixel. Të cilat duhet të ndërtoni botën tuaj të madhe. Menaxhoni të gjithë elementët e njohur. Krijojeni ashtu siç dëshironi ta shihni, vendosni të gjithë imagjinatën dhe kreativitetin tuaj në lojë. Shikoni krijesat tuaja dhe krijoni kushte të përshtatshme jetese. Loja do t'ju japë një numër të madh nivelesh dhe enigma interesante, ftoni miqtë tuaj dhe krijoni në një vend!

Screenshots

Download The Sandbox Evolution (MOD Unlimited Money)Download The Sandbox Evolution (MOD Unlimited Money)Download The Sandbox Evolution (MOD Unlimited Money)Download The Sandbox Evolution (MOD Unlimited Money)Download The Sandbox Evolution (MOD Unlimited Money)

The Sandbox Evolution Video

Download The Sandbox Evolution (MOD Unlimited Money) APK for Android

Krijoni një parajsë pikselësh ose shkatërroni botën me prekjen tuaj të perëndishme 8 bit në The Sandbox Evolution, lojën numër 1 të ndërtimit të botës së artit me piksel.
Ndërtoni një botë të krijuar për argëtim, me fizikë të përparuar, mbi 170 elementë dhe heronj plotësisht të kontrollueshëm.
Krijoni një birucë pikselësh, enigmë, qytet ose ndonjë gjë tjetër në mes - Në The Sandbox Evolution, bota juaj mund të jetë deri në 10 herë më e madhe se në lojën origjinale Sandbox.
Krijoni një lojë, bëni art pixel ose krijoni botë me jetë ambienti, kurthe, platforma dhe armiq.
Universi është i juaji për t'u ndërtuar në The Sandbox Evolution.
Nuk ka kufi për kreativitetin dhe imagjinatën tuaj!.

Maybe You Like