Download The Room: Old Sins (MOD Full)

Download The Room: Old Sins (MOD Full)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.4 and up
Version1.0.1
File Size778.7Mb
File TypeAPK + DATA (OBB)
PublisherFireproof Games
PriceFree
MOD FeaturesFull

Descriptions

Dhoma: Mëkatet e Vjetër - pjesa e katërt e enigmës së famshme nga Games Fireproof! Ju do të jeni në rolin e një detektivi dhe do të zgjidhni çështjet misterioze të familjes Waldegrave. Zgjidhini të gjitha enigmat dhe gjeni familjen e humbur. Studioni të gjithë mekanizmat për të gjetur më shumë informacion.

Screenshots

Download The Room: Old Sins (MOD Full)Download The Room: Old Sins (MOD Full)Download The Room: Old Sins (MOD Full)Download The Room: Old Sins (MOD Full)Download The Room: Old Sins (MOD Full)

The Room: Old Sins Video

Download The Room: Old Sins (MOD Full) APK for Android

Hyrja e 4-të në serinë e lojërave të enigmave 'The Room' fituese me shumë çmime.
Fireproof ka krijuar atë që mund të jetë versioni më i mirë deri më tani.
” – The Verge.“Puzzlet krijuese, së bashku me një atmosferë fantastike, angazhojnë gjithë trurin tuaj.
Një nga lojërat më të mira celulare të vitit.
” – Gameinformer.

Maybe You Like