Download The Greedy Cave (MOD Unlimited Money)

Download The Greedy Cave (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.4 and up
Version1.8.6
File Size88.2Mb
File TypeAPK
PublisherAvalon-Games
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Shpella Greedy (MOD, para të pakufizuara) - lojë emocionuese me role në të cilën e gjeni veten në një botë ku ai u kap nga një e keqe e jashtëzakonshme. Vetëm ju mund të rezistoni. Ju duhet të bëni një zgjedhje të personazhit kryesor, nga i cili do të varet loja juaj e mëtejshme. bëhuni ose një nga magjistarët më të fuqishëm, ose merrni një shpatë dhe shkoni në betejë. Në fund të fundit, e keqja nuk fle, dhe çdo moment pushton gjithnjë e më shumë territore. Çlironi botën nga tirania dhe bëhuni një çlirimtar.

Screenshots

Download The Greedy Cave (MOD Unlimited Money)Download The Greedy Cave (MOD Unlimited Money)Download The Greedy Cave (MOD Unlimited Money)Download The Greedy Cave (MOD Unlimited Money)Download The Greedy Cave (MOD Unlimited Money)

The Greedy Cave Video

Download The Greedy Cave (MOD Unlimited Money) APK for Android

Në një tokë shumë larg, dikur ishte një kontinent i madh i quajtur Milton.
Ishte një vend ku fuqia e sundimit vinte nga shpata dhe misteret, ku njerëzit që iu përkushtuan tehut ose magjisë, mund të bëheshin luftëtarët më të mirë, magjistarët më të mençur ose aventurierët më të mëdhenj.
Në këtë tokë, ka disa mbretëri të ndara sipas kufijve, por të bashkuara gjatë historisë.
Histori të panumërta aleancash, trazirash dhe momentesh paqeje shtrojnë këtë sixhade, por kjo është një përrallë për një ditë tjetër.
Historia jonë fillon në një mbretëri të largët në veri, Iblis, një vend i errët dhe shpesh i harruar.
Është një tokë e egër dhe djerrë, një vend ku njerëzit e saj heqin jetesën nga toka, duke nxjerrë minerale për zotërit e jugut.
Me raste, aventurierët do të ndaleshin për natën, por nuk do të vononin kurrë.
Derisa një ditë, një aventurier i ri humbi rrugën dhe u përplas në një vrimë.
Historia mund të kishte përfunduar atëherë nëse ai nuk do të kthehej, por u kthye, me thasë ari dhe thesari vezullues.
Si një stuhi e egër nga veriu, lajmet për famën dhe pasurinë e tij u përhapën nëpër mbretëritë brenda natës dhe mbretërit dërguan më të guximshmit e tyre luftëtarët dhe aventurierët për të pastruar shpellën nga përbindëshat në kërkim të thesarit.
Në këto ekspedita merrnin pjesë edhe fshatarë që donin një pjesë të kësaj pasurie të sapogjetur.
Në pak kohë, në këtë vend të harruar kishte lindur një qytet plot gjallëri.
Njerëzit ngritën kampe dhe formuan grupet e tyre për të eksploruar shpellën.
Tregtarët e zgjuar nuk e humbën këtë mundësi, ndërtuan taverna dhe dyqane pranë shpellës, duke u shitur pajisje dhe ilaçe aventurierëve të etur.
Në fillim gjithçka dukej mirë.
Ndërsa eksploruesit gërmuan në shpella, ata takuan krijesa të reja dhe zbuluan thesare të reja.
Misteret vazhduan të dilnin nga shpella, por askush nuk e dinte se ku qëndronte burimi i sekreteve.
Megjithatë, ndërsa eksplorimet vazhduan, bilanci i pasurisë përtej shpellës filloi të lëkundet dhe u shfaqën çarje midis atyre aventurierëve që kishin punuar më parë krah për krah.
Të ardhurit e vonuar ose të dobët, të kufizuar në bredhjen në nivelet e sipërme të shpellës, mund të shikonin vetëm sesi aventurierët veteranë sillnin thesar pas thesar nga thellësia.
Ata filluan të mbanin mendime të errëta ndërsa shikonin aventurierët veteranë të bëheshin arrogantë nga madhështia e tyre, duke urdhëruar njerëzit përreth, duke grumbulluar sekrete nga të tjerët.
Vendi u bë një pellg dyshimesh dhe lakmie të zhytur në tërbim xhelozi.

Maybe You Like